SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Frosta Innebandyförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Frosta innebandyförening!
Frosta innebandyförening startades 1993 i Höör och vi har idag ca 200 aktiva innebandyspelare.

Vi har innebandyskola för mindre barn, lag i alla åldrar upp till Herrlag och motionär.

Jens Staaf ny A-lagstränare!
2021-05-08 20:06
Jens skiner ikapp med magnolian!

Efter en tids ovisshet kring ledarfrågan i A-laget har nu Jens Staaf tackat ja till att träna laget i minst tre år framåt, vilket innebär kontinuitet och stabilitet till den nysatsning vi gör i Frosta IBF fr.o.m. hösten 2021. Tillsammans med Robert Persson och Daniel Ström får vi nu en ledarstab med kolossalt stor erfarenhet och kunskap som kommer att kunna leda oss till nya nivåer!

 

Heja heja! -Säger vi i styrelsen som hoppas och tror att detta också leder till att våra ungdomar, nya som gamla, kommer att vara taggade till tusen när säsongen går igång i höst.

 

Hjälp gärna till att dela de artiklar, inlägg etc i tidningar och sociala medier som kommer att dyka upp kring Frostas nysatsning i sommar!

Nu får Frostas medlemmar gratis mattehjälp från Allakando läxhjälp för att besegra matematiken
2021-04-27 08:09

Allakando, Sveriges största företag inom läxhjälp och privatundervisning ger nu Frosta IBFs medlemmar gratis tillgång till deras framgångsrika matte-verktyg, (ordinarie pris 1995 kr). Det digitala verktyget erbjuder mattehjälp som hjälper elever att höja sina betyg i matematik 1-3 på väldigt kort tid.

Som en privat mattelärare online

Verktyget är en online plattform som innehåller mängder av uppgifter och lösningar inför slutspurten i matematik 1-3 på gymnasiet. Uppgifterna är noggrant utvalda i syfte att du ska ska lära dig mycket på kort tid! Du bestämmer själv vilket betyg du siktar på, därefter tar verktyget fram de bästa uppgifterna för just dig. Du får strategier och guider, samt hjälper plattformen dig med vilka övningar du bör lägga mer fokus på. Lite som en personlig privatlärare i matte online!

 

Till uppgifterna ingår även lösningar där varje uppgift finns förklarade steg efter steg för att eleven ska förstå. Utöver uppgifter med tillkommande lösningar finns även pedagogiska videos som går igenom alla mattekursens delar. Du kan även testa dig själv genom provsimuleringar som hjälper dig att räkna matte under begränsad tid. 

Enkelt att komma igång med mattehjälp från Allakando

Här kan du läsa mer om Allakandos matteverktyg , därefter kan du klicka på denna länken där du tillgång till Allakandos matte-verktyg. Du börjar med att välja den mattekurs du behöver hjälp med sedan fyller du i föreningens unika kod. Koden får du av Frosta IBF, skicka ett mail till kansli@frostaibf.se så skickar de koden till dig. Nu är du redo för studiehjälp från Allakando för att kicka igång din resa mot ett bättre mattebetyg! 

Ledarstipendie från Sparbanken Skåne!
2021-04-22 19:23

Emma Nihlén erhöll idag Sparbankens Skånes ledarstipendium om 5 000 kr. Stort grattis!

Klubben erhöll samma summa vilket kommer att användas för att satsa på våra ungdomar så fort restriktionerna kring Corona tillåter det.

Uppdaterade riktlinjer för matcher och träningar till och med den 13 december
2020-11-17 19:45

Skånes Innebandyförbund har uppdaterat sina riktlinjer för matcher och träningar till och med den 13 december. Det innebär att Frosta Innebandyförenings herr- och juniorlags matcher skjuts upp fram till den 13 december, liksom matcher för barn- och ungdomar.


Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta, dock med extra försiktighetsåtgärder. Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas.


Riktlinjerna uppdateras så fort läget förändras, alternativt förlängs. 

Uppdaterade riktlinjer för matcher och träningar till och med den 17 november
2020-10-28 19:38

Skånes Innebandyförbund har uppdaterat sina riktlinjer för matcher och träningar till och med den 17 november. 


Det innebär att Frosta Innebandyförenings herr- och juniorlags matcher ställs in fram till den 17 november, liksom matcher för barn- och ungdomar.


Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta, dock med extra försiktighetsåtgärder. Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas.


Riktlinjerna uppdateras så fort läget förändras, alternativt förlängs. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P11/12, 11/04 20:14 
P05, 30/03 00:54 
Innebandyskola, 25/03 21:47 
HJ18, 18/02 11:39 
HJ18, 10/02 21:14 
P05, 09/02 21:50 
 
Sponsorer