SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vill du vara med och sponsra vår verksamhet?

Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.


Frosta IBF är idag den ledande innebandyföreningen i Mellanskåne. Vi har cirka 200 aktiva licensierade spelare och en organisation med cirka 70 personer i olika befattningar. Utöver träning och tävlingsverksamhet i Skånes Innebandyförbunds regi har vi också motionsinnebandy. 

 

För att Frosta innebandyförening skall kunna erbjuda våra spelare tränings- och matchtillfällen behöver vi få in ekonomiska bidrag genom att erbjuda företag och privatpersoner att sponsra klubben. 

 

Vill du/ni vara med och sponsra vår verksamhet finns följande alternativ:

  1. Sargreklam, logga på A-lagströjorna samt logga på webbsidan. Kostnad 7 500 kr/säsong plus tryckkostnader.
  2. Matchvärdskap på A-lagsmatcherna hemma: Ni står för kaffet på matchen med er företagslogga på kaffemuggarna plus kostnaden för speakern. Ert namn och slogan läses upp av speakern varje halvlek. Kostnad 3 000 kr plus att ni förser klubben med pappmuggarna inför matchen.

För mer information kontakta kassör Karl Olofsson 072-5184050.

 
Sponsorer