SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sponsor!

Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.


Frosta IBF är idag den ledande innebandyföreningen i Mellanskåne. Vi har cirka 200 aktiva licensierade spelare och en organisation med cirka 70 personer i olika befattningar. Utöver träning och tävlingsverksamhet i Skånes Innebandyförbunds regi har vi också motionsinnebandy. 

 

För att Frosta innebandyförening skall kunna erbjuda våra spelare tränings- och matchtillfällen behöver vi få in ekonomiska bidrag genom att erbjuda företag och privatpersoner att sponsra klubben. Ert företag har möjlighet att synas på vår hemsida, vår match/träningssarg och på våra klubbkläder. 

 

Om ni vill sponsra oss och lägga upp ett paket för detta, kontakta marknadsansvarige Karl Olofsson på tfn 072-518 40 50.

 
Sponsorer