SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till HJ18

Samling vid idrottshallen ifall inget annat står i kalendern.


Vid träningsstart ska spelarna vara ombytta och klara för att köra igång träningen.


kalendern hittar ni samtliga aktiviteter gällande laget.

Tack för härliga minne
2022-03-17 10:39

Efter 10 år som ledare i Frosta så tackar jag för mig och att det är lite känslosamt får jag nog erkänna då en del killar i laget har jag varit ledare för från 9 år till att dem nu fyller 19 år. Det har varit en väldigt rolig tid att följa spelarnas utveckling både på innebandyplanen och deras personliga utveckling.  

 

Mycket arbete ligger bakom men det har blivit många roliga stunder med både träningar, matcher, träningsläger och cuper där kanske höjdpunkterna var våra resor till Prag.

 

Jag har haft privilegiet att få arbeta med fantastiska kollegor under åren Johan Lindvall, Patric Jönsson, Anders Ahlqvist, Henrik Fridholm, Jörgen Silfverberg samt då tränare från Frostaleden Viktor Hjalmarsson, Robert Persson, Nicklas Olsson, Teddi Thorbjörnsson som har tränat laget under olika perioder och visat vilket härligt engagemang där är i föreningen.

 

Det ska givetvis bli skönt att inte ha varje helg från oktober till mars uppbokad med matcher men det kommer förstås att bli tomt när sista matchen har spelats i helgen. För pulsen och spänningen vid matcher, spelare, ledare och hela atmosfären runt laget kommer jag att sakna väldigt mycket.

 

Tack alla som ställt upp för laget på de olika arrangemang vi haft och jag kommer såklart att följa både lagets och alla spelares framfart i Frosta men nu från läktaren med en kokt korv i ena handen och en kaffe i andra.

 

Forza Frosta

 

Bengt Åvik

Nya tränare för HJ18
2022-03-16 20:33

Hej,
Säsongen 21/22 närmar sig sitt slut och planeringen inför nästa säsong är i full gång.

Vi är därför väldigt glada att Alex Remes Jönsson, David Persson och Hannes Åvik kommer att vara tränare för HJ18 laget under nästa säsong. Alex och David spelar i Frostas herrlag och Hannes hjälper till som tränare under sin rehabtid. Det känns som en riktigt bra och spännande lösning för laget.


Eftersom vi presenterar nya tränare så förstår ni att Nicklas och Teddi beslutat sig för att sluta efter denna säsongen. Vi tackar dem så mycket för den tid och energi de lagt ner på laget, och för all den innebandykunskap som de delat med sig av!

Även Bengt Åvik kommer att sluta efter denna säsongen. Hans mångåriga engagemang har betytt väldigt mycket för lagen han varit involverad i, och även för hela föreningen. Fantastiska insatser och många glada minnen har skapats under åren. Tack för allt detta och nu ser vi fram emot att se honom i hallen som förälder och supporter!

Under nästa säsong kommer Patric Jönsson och Johan Lindvall vara lagledare för att organisera aktiviteterna runt laget och komma med glada tillrop både när det behövs och vid andra väl valda tillfällen. Givetvis kommer vi även framöver behöva hjälp med sekretariat, kiosk och transporter så där ser vi fram emot ett fortsatt bra samarbete med er föräldrar.

Vi har nu en match kvar och sedan en avslutning den 29/4 innan säsongen är över. Sedan kommer det att bli träning under sommaren och kanske ytterligare någon lagaktivitet innan nästa säsong drar igång. Mer information om detta senare.

mvh
Johan & Patric

VV-84 – Frosta  4-6
2022-01-15 15:56

Efter många matcher där vi spelat bra men inte fått med någon vinst så kom den äntligen idag.

 

En match i lågt tempo där det märktes att vi haft ett långt uppehåll men vem bryr sig om det när vi efter lång väntan fick sjunga segersång

Frosta-Helsingborg 1-8
2021-10-24 10:03

Fredagskvällen körde vi lite häng med laget där pizza stod på menyn och senare på kvällen kollade vi in A-lagets match mot Munka. Skönt att få lite tid utanför planen med laget då vi i år har fått in en del nya spelare som vi gärna vill ska känna att dom kommer in i gruppen på ett bra sätt.

 

Lördagskvällen spelade vi match mot Helsingborg där vi gör en riktigt bra första period men lyckas ändå vara i underläge 1–2. Andra perioden helt ok spelmässigt men vi gör inte mål på våra chanser och släpper i stället in 2 mål. Ett underläge med 1–4 som inte känns rättvist eller logiskt och för den delen inte på något vis omöjligt att vända. I tredje perioden fortsätter vi att visa härlig glöd men släpper in 1–5 & 1–6 ganska tätt efter varandra i stället för att få in det viktiga målet vi hade behövt för att få lite medflyt.

 

Stora siffror återigen och utan att ta bort något från våra motståndare så har vi verkligen inget medflyt överhuvudtaget just nu. Detta är en match som är helt jämn spelmässigt men vi har svårt för att få in bollen och här hade vi både ett bortdömt mål som ingen vet varför och en stolpträff när matchen stod och vägde mellan lagen.

 

Vi är i början av ett nytt lagbygge och den processen tar såklart lite tid innan alla spelmässigt lär känna varandra och då vågar ta plats för att spela den bästa innebandyn som varje spelare har i sig.

Vi har även lite för många rutinerade spelare på skadelistan om vi nu ska ge en förklaring vilket både ger mindre konkurrens på matcher samt lägre tempo och samspel på träningar.

 

Väldigt nöjd med inställningen på matchen samt spelet vi visar upp långa stunder. Men om vi ska börja ta poäng så är det bara en medicin som fungerar och det är stor närvaro på träningarna så kommer vi att växa både spelmässigt och som lag under säsongen.

 

Matchen slutade 1–8

Gårdarike-Frosta
2021-10-16 09:32

HJ18

 

Fredagskvällens bortamatch mot Gårdarike blev en match där vårt spel pendlade mellan högt och lågt. Vi spelade väldigt bra under vissa sekvenser men underpresterade långa stunder och blev straffade hårt med insläppta mål när vi var nere i våra djupa dalar.

 

Svårspelat då det inte riktigt tilläts kamp eller närkontakt av domarteamet som dock var konsekventa med det mot båda lagen. Det är lätt att stå bredvid och ha åsikter om spelet men långa stunder såg det ut som en träningmatch där vi mer sprang och tänkte på om vi skulle äta på Max eller Mc Donalds efter matchen än att fokusera på nästa byte. Resultatet sprang iväg lite onödigt och även om Gårdarike är ett skickligt lag så gjorde vi det lite väl lätt för dom.

 

Vi får ta med oss de positiva detaljerna till nästa match och det är när alla stämplar in spelar vi riktigt bra innebandy och vårt PP ser väldigt lovande ut. Vi får inte glömma det viktigaste av allt och det är att vi har en riktigt bra stämning i laget det tar vi med oss hela säsongen ut.

 

Här kommer svaret på de två frågor alla ställer sig efter att ha läst texten ovan.

 

Vad blev matchen? Svar: 11–3 till Gårdarike

Var åt vi efter matchen? Svar: Max

 

Nu laddar vi för nästa vecka.

 

Forza Frosta

Spelade matcher
Lör 19/3 11:30
1 - 6  
Lör 12/3 15:00
6 - 0  
Ons 9/3 20:00
4 - 2  
Lör 5/3 11:30
1 - 2  
Fre 18/2 19:00
5 - 1  
Lör 12/2 12:00
9 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Frosta Innebandyförening, 15/04 18:10 
Frosta Innebandyförening, 16/02 15:53 
Frosta Innebandyförening, 08/02 11:19 
Frosta Innebandyförening, 21/01 17:01 
Frosta Innebandyförening, 12/01 15:56 
 
Sponsorer