SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till HJ18

Samling vid idrottshallen ifall inget annat står i kalendern.


Vid träningsstart ska spelarna vara ombytta och klara för att köra igång träningen.


kalendern hittar ni samtliga aktiviteter gällande laget.

Frosta-Helsingborg 1-8
2021-10-24 10:03

Fredagskvällen körde vi lite häng med laget där pizza stod på menyn och senare på kvällen kollade vi in A-lagets match mot Munka. Skönt att få lite tid utanför planen med laget då vi i år har fått in en del nya spelare som vi gärna vill ska känna att dom kommer in i gruppen på ett bra sätt.

 

Lördagskvällen spelade vi match mot Helsingborg där vi gör en riktigt bra första period men lyckas ändå vara i underläge 1–2. Andra perioden helt ok spelmässigt men vi gör inte mål på våra chanser och släpper i stället in 2 mål. Ett underläge med 1–4 som inte känns rättvist eller logiskt och för den delen inte på något vis omöjligt att vända. I tredje perioden fortsätter vi att visa härlig glöd men släpper in 1–5 & 1–6 ganska tätt efter varandra i stället för att få in det viktiga målet vi hade behövt för att få lite medflyt.

 

Stora siffror återigen och utan att ta bort något från våra motståndare så har vi verkligen inget medflyt överhuvudtaget just nu. Detta är en match som är helt jämn spelmässigt men vi har svårt för att få in bollen och här hade vi både ett bortdömt mål som ingen vet varför och en stolpträff när matchen stod och vägde mellan lagen.

 

Vi är i början av ett nytt lagbygge och den processen tar såklart lite tid innan alla spelmässigt lär känna varandra och då vågar ta plats för att spela den bästa innebandyn som varje spelare har i sig.

Vi har även lite för många rutinerade spelare på skadelistan om vi nu ska ge en förklaring vilket både ger mindre konkurrens på matcher samt lägre tempo och samspel på träningar.

 

Väldigt nöjd med inställningen på matchen samt spelet vi visar upp långa stunder. Men om vi ska börja ta poäng så är det bara en medicin som fungerar och det är stor närvaro på träningarna så kommer vi att växa både spelmässigt och som lag under säsongen.

 

Matchen slutade 1–8

Gårdarike-Frosta
2021-10-16 09:32

HJ18

 

Fredagskvällens bortamatch mot Gårdarike blev en match där vårt spel pendlade mellan högt och lågt. Vi spelade väldigt bra under vissa sekvenser men underpresterade långa stunder och blev straffade hårt med insläppta mål när vi var nere i våra djupa dalar.

 

Svårspelat då det inte riktigt tilläts kamp eller närkontakt av domarteamet som dock var konsekventa med det mot båda lagen. Det är lätt att stå bredvid och ha åsikter om spelet men långa stunder såg det ut som en träningmatch där vi mer sprang och tänkte på om vi skulle äta på Max eller Mc Donalds efter matchen än att fokusera på nästa byte. Resultatet sprang iväg lite onödigt och även om Gårdarike är ett skickligt lag så gjorde vi det lite väl lätt för dom.

 

Vi får ta med oss de positiva detaljerna till nästa match och det är när alla stämplar in spelar vi riktigt bra innebandy och vårt PP ser väldigt lovande ut. Vi får inte glömma det viktigaste av allt och det är att vi har en riktigt bra stämning i laget det tar vi med oss hela säsongen ut.

 

Här kommer svaret på de två frågor alla ställer sig efter att ha läst texten ovan.

 

Vad blev matchen? Svar: 11–3 till Gårdarike

Var åt vi efter matchen? Svar: Max

 

Nu laddar vi för nästa vecka.

 

Forza Frosta

Frosta-VV84 4–4
2021-10-09 15:17
Efter en jobbig borta premiär mot Helsingborg där vi inte alls var vakna så var det extra skönt att se spelarna vara på hugget redan från start idag.
 
En jämn match där vi nästan hela matchen jagade i underläge men visade god moral och fin laganda i slutet när vi ligger under med 2–4 med 8 minuter kvar av matchen men får in kvitteringen med 3 minuter kvar. Vi avslutar matchen med ett fint boxplay och kan inkassera den första poängen i årets serie.
 
Bra insatser från samtliga spelare och sett över hela matchen så är nog ett oavgjort resultat rättvist även om jag med mina röd/vita glasögon tycker att vi mycket väl kunde plockat en vinst med vårt fina spel.
 
Heja Heja
Frosta-Hofterup 2-5
2021-09-23 12:11

Genrep mot Hofterups Utvecklingslag slutade med förlust 2-5. En match där vi spelar riktigt bra de två första perioderna och borde rimligen gjort fler mål men lyckades träffa ribban tre gånger istället.

 

Underläge med 2-3 efter två perioder men Hofterup får in 2-4 i början av tredje och luften går ur oss lite och vi klarar inte av att prestera samma fina spel under tredjeperioden.

 

Nästa vecka har vi seriepremiär med borta match mot Helsingborg och vår hemma premiär är den 9 oktober kl. 11:30 mot VV-84 Bjuv.

Frosta-Röke 3-6
2021-09-14 18:07
Första träningsmatchen slutade med förlust 3-6 där motståndaren var Röke som vi även kommer att möta i seriespelet. Självklart siktar vi på att ta vinna då istället när vi spelar om 3 poäng.
Matchen var jämn och en bra första träningsmatch där vissa delar av vårt spel såg riktigt bra ut. Med tanke på de få träningar vi genomfört så ser det lovande ut.
 
Ny träningsmatch har vi redan nu på lördag 18/9 kl 12:00 i idrottshallen Höör där vi möter IBK Lund.
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 4/12 14:30
5 - 9  
Sön 28/11 15:30
5 - 4  
Ons 24/11 19:00
2 - 5  
Lör 20/11 14:30
3 - 4  
Lör 13/11 11:30
4 - 6  
Lör 30/10 13:30
8 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Frosta Innebandyförening, 20/08 19:50 
Frosta Innebandyförening, 16/08 20:54 
Frosta Innebandyförening, 08/05 20:06 
Frosta Innebandyförening, 22/04 19:23 
 
Sponsorer