SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till HJ18

Samling vid idrottshallen ifall inget annat står i kalendern.


Vid träningsstart ska spelarna vara ombytta och klara för att köra igång träningen.


kalendern hittar ni samtliga aktiviteter gällande laget.

Tränarna förlänger
2021-02-18 11:39
Vi är nu fullt igång med träning och det är otroligt glädjande att samtliga spelare är tillbaka på innebandyplanen med spelglädjen i behåll. 

Vi har den glada nyheten att våra tränare Teddi & Nicklas även kommer att träna laget nästa säsong 21/22. 

Det kommer bli väldigt roligt och spännande att följa den fortsatta utvecklingen av laget med Nicklas & Teddi som tränare och efter en säsong som bara innehållit några få matcher hoppas vi att det blir en mer normal säsong  21/22 med cuper och seriespel. 


Tack till våra sponsorer
2021-02-10 21:14

Äntligen får vi börja träna igen och om vi har tur kanske det blir några matcher under våren.  Men tills matcherna börjar så vill vi gärna visa upp våra matchtröjor med våra sponsorer.


SkandiaMäklarna

Ringsjöns Fastigheter

Skog & Lantbruk

Åkerholms Rör AB

Thorbjörnssons Julgranar

Önneköps Fastighets AB

Eslövs Oljeservice AB

Ringsjöns Katthotell


Stort tack för att ni stöttar Frostas HJ18 lag. Tack vare er har vi möjlighet att åka på cuper, träningsläger och hitta på lagaktiviteter som svetsar samman laget.


Vi hoppas att vi snart kan spela matcher inför publik igen.

Röke - Frosta 3-2
2020-10-25 14:26
Jämn match som spelades i lågt tempo där vi var bollförande största delen av matchen men saknade farten i vårt spel. Såg generellt segt ut i vårt lag hela matchen. 

I slutet blev där en del förvirrade domslut och chansen att jaga ikapp kom aldrig. Vi borde med rätt tändning i laget avgjort till vår fördel tidigare i matchen och hade då sluppit hamna i situationen där vi blir beroende av hur domsluten går emot oss från vår synvinkel.

Positivt att vi är en stor trupp och kunde spela hela matchen med 3 hela femmor vilket kommer ge oss fördelar när vi lärt oss att hantera det och då kan utnyttja att vi orkar spela med hög fart hela matcher. 

Mål & Assist 
1-1  Melvin Persson 
2-2 Tintin Thorbjörnsson - Agust Gadmar
Frosta-Perstorp 4-3
2020-10-17 11:24

Skön seger mot ett förväntat duktigt Perstorp som fick en drömstart när vi släpper in 0-1 efter 9 sekunder. Vi hämtade oss rätt snabbt spelmässigt men får även se 0-2 efter ett PP mål av Perstorp efter 13:02 i första perioden. Repliken från oss kom 15 sekunder senare och kändes viktig för fortsättningen av matchen och skönt att få med sig i slutet av perioden.


Andra perioden så var vi det spelmässigt bättre laget men ändå var det Perstorp som gjorde 1-3 efter 15:08 vilket inte kändes helt rättvist. I slutet av perioden började Perstorp dra på sig utvisningar men vi fick ändå gå mållösa från andra perioden.


Tredje perioden började vi med PP och 31 sekunder krävdes för att få in reduceringen 2-3 och endast 1 minut efter det får vi in kvitteringen 3-3 lite retroaktiv utdelning för vårt fina spel tidigare under matchen. Nu var det Frosta för hela slanten och Perstorp tar timeout efter 5 minuter men med stort självförtroende går vi för seger och med 2 minuter kvar av matchen får vi in 4-3. De efterföljande minuterna var otroligt spännande där vi fick lite gummiarmar men med hjälp av flera utvisningar för Perstorp kunde säkra segern.


Riktigt bra energi i laget och starkt att vända underläget som vi satte oss i tidigt i matchen. Förstås otroligt skönt att vi äntligen hade marginalerna på vår sida.


Stort tack till klacken som var på plats och skapade underbar stämning. Härligt med nya hejarramsor😊


Nu väntar ett spännande derby mot Röke den 25/10 kl. 11.30 i Hässleholm som ni förstås kan följa online.


Glöm inte att följa A-laget i innebandy appen som möter Perstorp idag kl. 15.00 i Perstorp.


Mål & Assist

1-2  Emil Johansson – William Modig

2-3  Hannes Åvik

3-3  Anton Sjöholm

4-3 Hannes Åvik – Tintin Thorbjörnsson 

Gårdarike-Frosta 6-4
2020-10-10 17:18
Gårdarike blev än en gång för svåra och vi förlorar matchen med 6-4 efter en seg start. Gårdarike som är spelskickliga tillåts vinna alldeles för många andra bollar i början av matchen. Dom får ganska enkelt komma till bra lägen och känslan är att vi skänker bort intiativet i matchen även om alla i vårt lag kämpar så är vi inte riktigt på tå. 

 5-1 underläge inför tredje perioden speglar väl inte riktigt matchbilden totalt men Gårdarike var hetare i avgörande lägen de två första perioderna. 

 Först i tredje perioden tar vi mer kommando och vinner sista perioden med 2-4 och det tar vi med oss till nästa match gällande inställning och attityd att vi aldrig ger upp. 💪💪. 


Mål och assist
5-1 Tintin Thorbjörnson
5-2 Tintin Thorbjörnson - Elliot Bredahl 
6-3 Anton Sjöholm - Elis Göth 
6-4 Agust Gadmar - Melvin Persson 

 Vi tackar för supporten både på plats och online. Nästa match är på fredag 16/10 kl 19.30 i hemmaborgen.
 
Sponsorer