SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongsstart P06/07!
 
Välkommen till P06/07 nya som gamla spelare! Vi tränar på tisdagar kl 18-19.30 och torsdagar kl 19-20.30 fr o m den 24/8 //Kalle och Per
 
 
 

 

Träningsmatch mot Röke!
2020-10-08 21:36

Kvällens match mot Röke blev en väldigt rolig tillställning av flera skäl. Dels var alla ordinarie spelare med, dels var det en härlig känsla i laget med topphumör och drivkraft hela vägen.


Första perioden blev vi ställda av Rökes riktigt tekniska forwards som bröt igenom flera gånger och gjorde mål. Inga sura miner från oss utan vi nötte på. 2-5 i nacken verkade inte påverka nämnvärt.


Andra perioden börjar tufft med ytterligare mål och vi har som mest 2-7 emot oss. Sedan växlar vi upp och ger inte Röke samma möjligheter till kontringar. De har också bekymmer med vårt anfallsspel där vi skjuter friskt på deras duktiga målvakt. Perioden avslutas med två snabba mål från oss. 4-7!


Period 3 mal vi ner Rökes motstånd genom att flytta upp backarna och forechecka rejält. Bra rörelse och utmärkt backspel ger flera möjligheter till forwardsen som gör några riktigt läckra passningssekvenser och trycker in mål på mål. Felix spikar igen kassen de få gånger Röke kommer igenom och håller alltså nollan sista perioden. Starkt! Tills slut landar vi på en vinst med 8-7. Mycket fin laginsats där alla verkligen gav allt och ville vinna. Det ska bli riktigt kul att komma igång med serien efter att nagelbitandes bevittnat denna kämpainsats.


Vi återkommer med träningstillfällen nästa vecka och håller som nämnts tidigare ledigt imorgon.


Trevlig helg allesammans!

Serieavslutning Höganäs borta!
2019-03-17 15:59

Dagen började med tre sjukanmälningar så vi hade åtta utespelare och ingen målvakt en timme innan samling. Som tur var kunde Erik Stråle från P-05 ställa upp i målet annars hade det fått bli WO.


Höganäs med tretton utespelare och tvåa i tabellen kändes som en omöjlig uppgift med vår decimerade skara. Våra killar spelar dock med ett härligt självförtroende och otroligt farliga i anfallen så Höganäs får respekt för oss ganska snabbt. Slarvpass ger 0-1 i nacken som vi snabbt reducerar och därefter ledning till oss 2-1. Tyvärr blir Höganäs spel råare och råare ju längre matchen lider med mycket slag och fula tacklingar som stör vårt spel. Matchen böljar fram och tillbaka, med 5 minuter kvar är ställningen 3-4 men en superpress mot deras mål. Trots flera chanser lyckas vi inte kvittera och förlorar därmed med uddamålet.


Grabbarna står för en jätteinsats och förtjänar verkligen (minst) lika men känns som vi haft det oflytet hela terminen. Det som känns positivt är att vi spelmässigt varit jämna med i stort sett alla lagen men behöver mer rutin och seriespelsvana för att nå ett litet snäpp till. Vi ska nu försöka ordna någon träningsmatch så kör vi fram till påsklovet. Tack alla spelare idag för visat pannben och gott humör efter matchen trots förlusten!!! Och ni andra, krya på er!


//LedarnaMatchsammandrag Munka-ljungby!
2017-12-17 19:39
Nöjda spelare och tränare!
Idag stod Rydebäck, Röke och Munka för motståndet . Grabbarna var taggade redan från början och spelade jättebra mot Rydebäck. Lite otur med skotten och målsituationer gör att vinsten "bara" blir 2-1.

Rökes killar var stora och tekniska men vi ligger tätt på bollen och får in första målet, 1-0! Andra perioden tappar vi markeringarna och verkar tröttna lite. Kvitteringen är ett faktum och därefter tappar vi mer och får flera mål i nacken. Vi reducerar men tror det landar på 2-4 till slut.

Sista matchen mot ett Munka som spelat lika mot Röke väcker lite respekt. Vi spelar dock jättebra och är spelmässigt jämna upp till 4-4. Sista perioden tappar vi återigen markering och 4-6 är ett faktum i början av perioden. Här händer dock något; grabbarna taggar till rejält och spelar ruggigt bra resten av matchen. Det står 6-6 när Hampus sista matchsekunden drar upp ett skott i nättaket från 15 m. Succé, och tränare (och säkert också frostaföräldrar) med tårar i ögonen av lycka!

Härligt att få avsluta dagen med uddamålsvinst, en go känsla i bilen hem. Alla sliter och kämpar, många får också göra mål. Jättekul!

Nu tränar vi en sista gång på onsdag, sedan är det lov!

//ledarna
Sammandrag 25/11 Lönsboda!
2017-11-26 21:51
Det var omöjligt att få alla samlade på en bild...
Efter en dryg timmes färd på hala vägar var det speldags igen, en vecka efter förra bataljen. Första matchen mot Ängelholm blev tuff med snabba och rutinerade motståndare. Vi kämpar dock på bra och hade det inte varit för några snöpliga passningsmissar kunde det blivit helt jämt. 0-3 slutar matchen till sist.
Hemmalaget lönsboda visar sig vara ett ännu tuffare motstånd och vi får även i denna match försvara oss mycket med svårigheter att skapa eget spel. Ett reduceringsmål från oss i slutet ger 1-4 i nacken. Sista matchen möter vi Emmaljunga och här får vi verkligen fart på vårt egna spel. Fina kombinationer och snabba anfall resulterar i snygga mål och exalterad frostapublik. Vinst med 5-1, yes! 
Alla sliter på och behåller kämpaglöden trots tufft motstånd idag, starkt! Måste också ge en eloge till Ville som stod för ett antal frilägesräddningar i den högre skolan. Nu ser vi fram mot decembersammandraget innan vi tar julledigt.

Höstterminen 2017
2017-08-22 19:56

Välkomna till höstens träningar som börjar fredagen den 1/9.


Vi tränar onsdagar kl 17-18.30 och fredagar kl 17-18 i Höörs idrottshall.


Väl mött!/ Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Frosta Innebandyförening, 15/04 18:10 
Frosta Innebandyförening, 16/02 15:53 
Frosta Innebandyförening, 08/02 11:19 
Frosta Innebandyförening, 21/01 17:01 
Frosta Innebandyförening, 12/01 15:56 
 
Sponsorer