Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Frosta Innebandyförening
BLI MEDLEM
Välkommen till HJ18

Samling vid idrottshallen ifall inget annat står i kalendern.


Vid träningsstart ska spelarna vara ombytta och klara för att köra igång träningen.


kalendern hittar ni samtliga aktiviteter gällande laget.

Röke - Frosta 3-2
2020-10-25 14:26
Jämn match som spelades i lågt tempo där vi var bollförande största delen av matchen men saknade farten i vårt spel. Såg generellt segt ut i vårt lag hela matchen. 

I slutet blev där en del förvirrade domslut och chansen att jaga ikapp kom aldrig. Vi borde med rätt tändning i laget avgjort till vår fördel tidigare i matchen och hade då sluppit hamna i situationen där vi blir beroende av hur domsluten går emot oss från vår synvinkel.

Positivt att vi är en stor trupp och kunde spela hela matchen med 3 hela femmor vilket kommer ge oss fördelar när vi lärt oss att hantera det och då kan utnyttja att vi orkar spela med hög fart hela matcher. 

Mål & Assist 
1-1  Melvin Persson 
2-2 Tintin Thorbjörnsson - Agust Gadmar
Frosta-Perstorp 4-3
2020-10-17 11:24

Skön seger mot ett förväntat duktigt Perstorp som fick en drömstart när vi släpper in 0-1 efter 9 sekunder. Vi hämtade oss rätt snabbt spelmässigt men får även se 0-2 efter ett PP mål av Perstorp efter 13:02 i första perioden. Repliken från oss kom 15 sekunder senare och kändes viktig för fortsättningen av matchen och skönt att få med sig i slutet av perioden.


Andra perioden så var vi det spelmässigt bättre laget men ändå var det Perstorp som gjorde 1-3 efter 15:08 vilket inte kändes helt rättvist. I slutet av perioden började Perstorp dra på sig utvisningar men vi fick ändå gå mållösa från andra perioden.


Tredje perioden började vi med PP och 31 sekunder krävdes för att få in reduceringen 2-3 och endast 1 minut efter det får vi in kvitteringen 3-3 lite retroaktiv utdelning för vårt fina spel tidigare under matchen. Nu var det Frosta för hela slanten och Perstorp tar timeout efter 5 minuter men med stort självförtroende går vi för seger och med 2 minuter kvar av matchen får vi in 4-3. De efterföljande minuterna var otroligt spännande där vi fick lite gummiarmar men med hjälp av flera utvisningar för Perstorp kunde säkra segern.


Riktigt bra energi i laget och starkt att vända underläget som vi satte oss i tidigt i matchen. Förstås otroligt skönt att vi äntligen hade marginalerna på vår sida.


Stort tack till klacken som var på plats och skapade underbar stämning. Härligt med nya hejarramsor😊


Nu väntar ett spännande derby mot Röke den 25/10 kl. 11.30 i Hässleholm som ni förstås kan följa online.


Glöm inte att följa A-laget i innebandy appen som möter Perstorp idag kl. 15.00 i Perstorp.


Mål & Assist

1-2  Emil Johansson – William Modig

2-3  Hannes Åvik

3-3  Anton Sjöholm

4-3 Hannes Åvik – Tintin Thorbjörnsson 

Gårdarike-Frosta 6-4
2020-10-10 17:18
Gårdarike blev än en gång för svåra och vi förlorar matchen med 6-4 efter en seg start. Gårdarike som är spelskickliga tillåts vinna alldeles för många andra bollar i början av matchen. Dom får ganska enkelt komma till bra lägen och känslan är att vi skänker bort intiativet i matchen även om alla i vårt lag kämpar så är vi inte riktigt på tå. 

 5-1 underläge inför tredje perioden speglar väl inte riktigt matchbilden totalt men Gårdarike var hetare i avgörande lägen de två första perioderna. 

 Först i tredje perioden tar vi mer kommando och vinner sista perioden med 2-4 och det tar vi med oss till nästa match gällande inställning och attityd att vi aldrig ger upp. 💪💪. 


Mål och assist
5-1 Tintin Thorbjörnson
5-2 Tintin Thorbjörnson - Elliot Bredahl 
6-3 Anton Sjöholm - Elis Göth 
6-4 Agust Gadmar - Melvin Persson 

 Vi tackar för supporten både på plats och online. Nästa match är på fredag 16/10 kl 19.30 i hemmaborgen.
Frosta -Malmö FBC 2-3
2020-10-03 09:46
Premiären mot Malmö FBC slutade tyvärr med uddamålsförlust 2-3. En jämn match där vi var värda minst en poäng men hade inte riktigt marginalerna med oss. 

En jobbig start med insläppt mål efter 8 sekunder skakar vi snabbt av oss och i andra perioden är det vi som står för taktpinnen men lyckas inte förvalta våra chanser. Ett insläppt mål i vårt PP i slutet av andra perioden är extra tungt. 

 I mitten av tredje kvitterar vi till 2-2 och matchen kunde slutat precis hur som helst men Malmö lyckas få i segermålet med 5 minuter kvar av matchen. 

 Tråkigt att förlora men väldigt positivt att se hur alla spelare i laget är sugna att gå in på planen och bidra. Det ser lovande ut inför kommande matcher.💪💪 

 Mål och Assist 
1-1 Axel Olofsson - William Modig
2-2 Anton Sjöholm 

 Vi tackar publiken för stödet och hoppas i framtiden kunna släppa in fler än 50 st som just nu är maxgränsen.

 Nästa vecka har vi bortamatch mot Gårdarike där vi hoppas ta revansch för final förlusten i Danmark.

 Följ oss gärna på innebandyappen. 
Klicka på länken nedan och stötta oss online. https://innebandy.app.link/F8Cel6I5cab
Innebandyappen
2020-09-30 21:50
Hej!

 Här kommer en länk för att följa vårt lag Frosta IBF HJ 18 i Innebandyappen. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Innebandyappen och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!

 https://innebandy.app.link/yOCZ9BS5cab
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Frosta Innebandyförening, 09/09 17:42 
Frosta Innebandyförening, 28/08 19:34 
Frosta Innebandyförening, 18/08 16:40 
Frosta Innebandyförening, 18/08 09:19 
 
Sponsorer